pixel

Gjesteboka

Eventyrlige opplevelser - slik våre gjester ser det

Eventyrlige minner

Å forklare akkurat hva vi driver med i Eventyrlige opplevelser kan være litt vanskelig. Ikke er vi et vanlig aktivitetselskap, men vi elsker å skape unike opplevelser, aktiviteter som gir mestring, som underholder og skaper samhold. Vi tilbyr ikke «luksusovernatting» i tradisjonell forstand, men kanskje den uventede luksusen – som å kunne stige opp i et badekar med bålfyring under, og nyte solnedgangen over dalen. Vi ønsker å skape eventyrlige minner for våre gjester – som sitter i lenge etter at de har forlatt gården.

Kanskje er det enklest å høre hva våre gjester sier om oss, når vi skal forsøke å beskrive hva den eventyrlige opplevelsen egentlig er?

Hilsner fra gjesteboka

Et varmt bad og en kald lokaløl i hånda

«Hatt en veldig, veldig fin kveld/natt her i Gudbrandsdalen. Jeg tusla innover i dalen og møtte på Eventyrlige Opplevelser …de tilbød flere overnattingsmuligheter.

Jeg valgte svevetelt, men kunne også bo i et slags hotellrom med et gigavindu som gjorde utsikten ned i dalen optimal!:)

Ble servert middag på kvelden nede på tidenes hyggeligste gårdstun og hjemmelaga frokost på morningen var inkludert! Meget hyggelige og engasjerte folk som driver dette så dete kan jeg trygt anbefale. Gå på eventyrligeopplevelser.no for å bestille:)

…og til de som måtte lure. Dette er ikke et sponset innlegg. Jeg liker å tipse folk om kule steder!»

Stian Styasman Thorbjørnsen, 22.mai 2022

Stian nyter et eventyrlig bad og en iskald lokaløl etter en lang vandretur
svevetelt

«Nattens suite. Tusla i Gudbrandsdalen og møtte på denne perla! Helt sjukt.»

Opplevelser

 

Den tiden vi lever i er travel og til tider stressende. Det er helt naturlig at vi søker tid med familie og venner, så fort vi har mulighet. Opplevelser skaper minner og øyeblikk vi kan mimre om i all tid. Vi ønsker å være et sted å lengte tilbake til. Vi vil være et sted der folk føler seg hjemme. Det er eksklusivt og unikt, vi åpner opp vår egen perle for gjester og ønsker å dele av vår kunnskap og engasjement for natur, friluftsliv, jordbruk og «livet på landet».

Vårt ønske er å tilpasse opplevelsen til våre gjester. Det er derfor mulig å være med å påvirke innholdet i oppholdet. 

Slik blir vi inspirert til å formidle noe av dette til eventyrlystne familier, noe ekte og historisk. Vi er med deg slik at du kommer tett på naturen i skogen og får ta del i autentiske opplevelser. Opplev fortellinger som blir levende gjennom egne erfaringer. I slike rammer tilbyr vi eventyrlig overnatting, kortreist mat og godt selskap – noe vi mener vil gi deg en helt eventyrlig opplevelse! 

Vil du bli med på eventyret?

Vi vil gjerne gi deg en eventyrlig opplevelse! Kan det friste med en eventyrlig overnatting, et gårdseventyr over tre dager eller kanskje vil du bli med oss på eventyrlige Peer Gynt i august?

En del av vår drøm er å dele noe meningsfylt. Noe ekte, naturlig, spennende og gøy!