pixel

Møt vertskapet

...og vår drøm om å skape eventyrlige opplevelser

Vi arbeider for å levere en unik kombinasjon av opplevelse, mat og overnatting til våre gjester. Vi drømmer om å dele noe meningsfullt, noe ekte, naturlig, spennende og gøy. Senger med hotellstandard i naturen. En planlagt reise, som skal gi våre besøkende trygghet om at vi har tenkt på alt. Noen skal klatre opp for å legge seg i et svevetelt, andre kryper under dundyna i en deilig seng, plassert mellom noen trær og noen får muligheten til å benytte vårt helt nye, flyttbare hotellrom i massiv tre.

Hvor kult er ikke det tenker vi! Tenk om noen hadde lagd en sånn camp til oss, in our dreams tenkte vi.

Aha! In our dreams!

Møt Marita

Mellom de dypeste daler og høyeste fjell ligger Peer Gynts lekegrind, Gudbrandsdalen, eventyrenes vugge og tømmerhoggerens paradis. Jeg er vokst opp her, i dalenes dal og er vant til lukten av nyhogde trær eller arbeidet med dyr på vår gård og på setra i Sør-Fron. Erfaringer som satte spor i en jentunge som gjennom årene har identifisert seg med Ronja Røverdatter. Jeg gikk på oppdagelsesferd i skog og fjell, lærte tidlig om bestemors respekt for naturens ressurser og å ta hensyn til huldrefolk, glemmer aldri bringebær- og blåbærturene med mamma, som helt ubevisst har ledet meg på spennende spor hele livet.

Overnatting i naturen både med og uten telt, har gitt de største opplevelsene for Ronja Røverdatteren i meg. På vinterovernatting i Jotunheimen er det å bli våt til skinnet risikabelt, å miste votten i stormen helt avgjørende for om du får en god eller dårlig opplevelse. Disse små detaljene og kunnskapen turer i naturen har gitt meg, gjør at jeg fortsatt identifiserer meg med mennesker som velger bort noe, for å få noe mer meningsfullt og verdifullt.