pixel

Eventyrlig mat

Lokal mat med gode smaker og variert meny
Book din eventyrlige opplevelse

Eventyrlige smaker, krydret med gode samtaler og mye latter

Vi mener at møter mellom mennesker rundt matbordet eller samling rundt bålet, setter spor og gir varige minner. Med smaker som minner om sommer og barndom. Som hjemmebakt brød og rørt jordbærsyltetøy.

I Gudbrandsdalen har vi mange matprodusenter, som leverer «stuttreist» mat med gode og ekte smaker, helt uten unødvendig emballasje! Vi kan friste med jordbær fra Kaurstadbonden. Grønnsaker fra fjellbonden og bær fra busken en armlengde unna. Brød fra HEV, bakt på Bakeriet i Lom, servert med egg fra Aanekre Gard, håndplukka av Aanekrebudeia. Eller hva med nygrillet pølse fra Annis pølsemakeri, servert i lefse fra som du baker selv eller vi henter fra Øyens hjemmebakeri.

Å kappete med troll overlater vi til Askeladden & co, hos oss skal smaker nytes, krydret med gode samtaler og latter med dem du deler det med.

«Gjør du som jeg gjorde, og skjær hull på magen, så eter du så mye du vil.»

Hotellrom i skogen | Eventyrlige Opplevelser

FROKOST

Mårråkaffè på senga!

Kaffe på senga er nesten obligatorisk. Vi strekker oss lang for at din morgen skal være spesiell. Humla må få suse litt, men vi vet du gleder deg til frokost i vakre omgivelser.  Nede i tunet blir frokosten servert. Et enkelt utvalg av fantastiske lokale råvarer, levert til deg med kjærlighet. Om du vil spise frokost i skogen, kan du selvfølgelig ta med deg matfatet og spise sammen med tusser og troll.

DUGGURD

Uten mat og drikke

Det er mange ulike behov for våre gjester, men mange er lystne på eventyr når Gudbrandsdalen ligger for ens føtter. Lunsj på HEV i Landbyen Ringebu anbefales på det sterkeste. Kanskje vil dere smøre matpakke til dagens utflukt. For de som vil bli på gården skal vi jammen finne på noe sammen. Kanskje blir det gårdpizza i sjusteinsovnen, salat fra kjøkkenhagen eller rett og slett god gammeldags restevaffel.

MIDDAG

Mat og gode minner

Vi elsker å gjøre livet til  minnerike stunder. Da er ofte det å gjøre noe sammen en oppskrift på suksess. Om det er rundt bålpanna eller den gamle steketakka i eldhuset, så er mottoet vårt at mat som lages sammen – smaker godt! Familien vår bygde en lørdag en sjusteinsovn sammen fordi vi fikk lyst på italiensk pizza til lunsj. Det tok et par timer, så var gårdspizzaen i magen, en lunsjpause vi aldri glemmer. Vi tenker at dette prinsippet skal gjelde for matkonseptet hos Eventyrlige Opplevelser samtidig som våre gjester er ivaretatt og mette. Det vil alltid være ulike prosjekter på gården, kanskje blir veien litt til imens vi går – fordi våre gjester er eventyrlystne.

Vi har alle rettigheter, og anbefaler deg gjerne en god lokaløl til maten eller ved bålpanna etterpå, om det frister.

Flattbrød og ekte tradisjonsmat