pixel

Eventyrlig overnatting

Overnatting av høy standard, midt i naturen
Book din eventyrlige opplevelse

Forestill deg å ligge i en sveveseng med trekroner og stjernehimmelen som tak. Lytte til skogens lyder når du sovner, og våkne til fuglekvitring og lukten av skog og nykokt kaffe. 

Eventyrlig overnatting er et konsept som tilbyr overnatting av høy standard midt i naturen, i en unik kombinasjon med lokal mat, spennende opplevelser basert på stuttreiste og bærekraftige ressurser. 

En del av vår drøm er å dele noe meningsfylt. Noe ekte, naturlig, spennende og gøy!

Hotellrom i skogen | Eventyrlige Opplevelser

En overnatting verdig for både prinser og prinsesser

Vil du foretrekke å sove i et telt oppredd med dyne og pute, svevende mellom trærne eller i en seng som noen har tatt med ut i naturen. Følelsen av å bli vugget i søvn av naturen, krøllet godt sammen under dundyna i en deilig seng er vi sikker på vil være en eventyrlig opplevelse for de fleste.

I tillegg har vi våre egendesignede, trerom hvor du sover i luksuriøs seng med store vinduer som fortsatt vil gi deg følelsen av å sove midt i naturen.

Felles for alle våre overnattingsmuligheter er at det i størst mulig grad skal være lagd av bærekraftige materialer og råvarer – slik at vi kan tilby en utslippsfri overnatting. Noe som vil gjøre overnattingen meningsfull utover det å sove i en seng.

 

Fuglekvitter og en merkelig sky. Skygger fra bålet og kvister som knekker.

…til lands, til vanns og i lufta med!

Fururama

I Fururama sover du i en luksuriøs seng, lunt bak panoramautsikt til Gudbrandsdalen.

Pris per person/natt:
2 590,- inkl. frokost

Les mer om Fururama

Bestill overnatting

Himmelseng

Himmelsengen står midt i eventyrskogen, hvor du kan sove trygt under håndsydd seilduk, samtidig som du kommer helt tett på naturen.

Pris per person/natt:
2 090,- inkl. frokost

Les mer om himmelsengene

Bestill overnatting

Svevetelt

Følelsen av å bli vugget i søvn av naturen, krøllet godt sammen under dundyna i en deilig seng er vi sikker på vil være en eventyrlig opplevelse.

Pris per person/natt:
2 090,- inkl. frokost

Les mer om svevetelt

Bestill overnatting

Flytetelt

Kan du forestille deg å sovne på tidenes største vannseng? Med lyden av vann som skvulper rundt deg, sover du trygt i vårt flytetelt. 

Ta kontakt for pris på flytetelt.

Les mer om flytetelt

Send forespørsel

Aanekre gård

Aanekre Gard er et levende gårdsbruk med lange tradisjoner. Gjestfriheten sitter i veggene og møte mellom mennesker er høyt verdsatt.  Gården har alltid vært en god læringsarena. Hus fra 1700 tallet forteller om byggeskikker i Gudbrandsdalen.  Gården som læringsarena er perfekt for å formidle gode verdier. Målene for aktiviteten på gården er mestring, omsorg, utvikling og læring.

Fururama, Himmelsengene og Sveveteltene er plassert i skogen rett i nærheten av gårdstunet. Er været fint serverer vi gjerne maten ute på langbord i gårdstunet. Om været blir dårlig har vi  låven hvor det er fint å dekke på til måltid eller ha ulike aktiviteter.

Hva frister deg?