pixel

Eventyrlig overnatting

Overnatting av høy standard, midt i naturen
Book din eventyrlige opplevelse

Forestill deg å ligge i en sveveseng med trekroner og stjernehimmelen som tak. Lytte til skogens lyder når du sovner, og våkne til fuglekvitring og lukten av skog og nykokt kaffe. 

Eventyrlig overnatting er et konsept som tilbyr overnatting av høy standard midt i naturen, i en unik kombinasjon med lokal mat, spennende opplevelser basert på stuttreiste og bærekraftige ressurser. 

En del av vår drøm er å dele noe meningsfylt. Noe ekte, naturlig, spennende og gøy!

Hotellrom i skogen | Eventyrlige Opplevelser

En overnatting verdig for både prinser og prinsesser

Vil du foretrekke å sove i et telt oppredd med dyne og pute, svevende mellom trærne eller i en seng som noen har tatt med ut i naturen. Følelsen av å bli vugget i søvn av naturen, krøllet godt sammen under dundyna i en deilig seng er vi sikker på vil være en eventyrlig opplevelse for de fleste.

I tillegg har vi våre egendesignede, trerom hvor du sover i luksuriøs seng med store vinduer som fortsatt vil gi deg følelsen av å sove midt i naturen.

Felles for alle våre overnattingsmuligheter er at det i størst mulig grad skal være lagd av bærekraftige materialer og råvarer – slik at vi kan tilby en utslippsfri overnatting. Noe som vil gjøre overnattingen meningsfull utover det å sove i en seng.

Vi vet at våre gjester gjerne vil bli mer enn en natt og anbefaler gårdseventyr med opplevelser og lave skuldre. Utenom skoleferien kan du allikevel booke èn eventyrlig natt og få en fin opplevelse sammen med dine kjære eller helt for deg selv. 

 

Fuglekvitter og en merkelig sky. Skygger fra bålet og kvister som knekker.