pixel

Eventyrlig overnatting

Overnatting av høy standard, midt i naturen
Book din eventyrlige opplevelse

Forestill deg å ligge i en sveveseng med trekroner og stjernehimmelen som tak. Lytte til skogens lyder når du sovner, og våkne til fuglekvitring og lukten av skog og nykokt kaffe. [Legg til praktisk info]

Eventyrlig overnatting er et konsept som tilbyr overnatting av høy standard midt i naturen, i en unik kombinasjon med lokal mat, spennende opplevelser basert på stuttreiste og bærekraftige ressurser. 

En del av vår drøm er å dele noe meningsfylt. Noe ekte, naturlig, spennende og gøy!

Hotellrom i skogen | Eventyrlige Opplevelser

En overnatting verdig for både prinser og prinsesser

Vil du foretrekke å sove i et telt oppredd med dyne og pute, svevende mellom trærne eller i en seng som noen har tatt med ut i naturen. Følelsen av å bli vugget i søvn av naturen, krøllet godt sammen under dundyna i en deilig seng er vi sikker på vil være en eventyrlig opplevelse for de fleste.

I tillegg har vi våre egendesignede, flyttbare hotellrom hvor du sover i luksuriøs seng med store vinduer som fortsatt vil gi deg følelsen av å sove midt i naturen.

Felles for alle våre overnattingsmuligheter er at det i størst mulig grad skal være lagd av bærekraftige materialer og råvarer – slik at vi kan tilby en utslippsfri overnatting. Noe som vil gjøre overnattingen meningsfull utover det å sove i en seng.

Fuglekvitter og en merkelig sky. Skygger fra bålet og kvister som knekker.

Eventyrlig overnatting

I svevetelt føler jeg meg som prinsen av Gudbrandsdalen