pixel

Vi er glad for at du vurdere å booke en opplevelse hos oss

Vi vil bergta våre gjester og sørge for at dere er ivaretatt hele veien. Og for at vi skal få gjort dette på best mulig måte er det viktig for oss å ha den direkte kontakten med våre gjester fra start. På denne måten kan vi sørge for at du får den aller mest eventyrlige opplevelsen! Derfor har vi valgt å ikke ha en online booking-løsning, men ønsker isteden at du ringer oss på 905 10 068 eller sender en e-post til bergtatt@eventyrligeopplevelser.no 

Noen ganger flytter vi oss til eventyrlige arrangement i Gudbrandsdalen, men gårdseventyr leveres på gården Aanekre, Rustvegen 43, 2647 Sør-Fron. Gårdseventyr har kapasitet til 16-20 personer. Det er mulig å booke hele stedet for vennefamilier og grupper. 

Peer Gynt ved Gålåvannet i 2020 er nå bestemt avlyst, men den gode nyheten er at Marit Moum Aunes regi spilles i 2021. De som allerede har bestilt hos oss får beholde bookingen til neste år. Vi gleder oss!

Booking i år blir spesiell og vi gjør det lett å avbestille om man bestiller gårdseventyr sommeren 2020, få tilbake 90% av pengene om dere blir forhindret av Covid-19.

«Vi skal passe på deg som om du var laget av gull og silke, selv om dine klær er laget av stry og stilke.»

Overnatting m/frokost pr.pers

Panoramasuiten 1450,-

Svevetelt 990,-

Dobbeltseng under seilduk 990,-

Stabburet 990,-

Familieeventyr med helpensjon i 3 dager pr.pers: 

Voksne 5950.-

Barn u/18 år 4950,-

Barn u/10 år 3950,-

Pris pr person for gårdseventyr for par med helpensjon i 3 dager: 

Voksne 5950.-

Book hele stedet for deg og dine 

Kapasitet: 16-20 personer + noen tøffinger i hengekøye

I våre omgivelser har vi mer enn nok å finne på i gangavstand. Noen ganger kan det være fint å finne nærmeste gyngestol og la humla suse eller reise til fjells og bestige en fjelltopp. 

Om våre gjester insisterer på å være «hjemme» på gården, så kan vi lage eventyr sammen. Matlaging, flatbrødbaking, lære oss lafteteknikker, kose med hestene eller ta frem konkurranseinstinktet og kaste øks, støvel eller tyttebær. 

«Vil du heller på rafting i Sjoa, ri inn i Rondane, klatre eller fiske i noen bortgjemte kulper? Vi skreddersyr opplevelsen for deg og dine»

Lefsebaking og bålpanne | Eventyrlige Opplevelser