pixel

Vi er glad for at du vurdere å booke en opplevelse hos oss

Vi vil bergta våre gjester og sørge for at dere er ivaretatt hele veien. Og for at vi skal få gjort dette på best mulig måte er det viktig for oss å ha den direkte kontakten med våre gjester fra start. På denne måten kan vi sørge for at du får den aller mest eventyrlige opplevelsen! Derfor har vi valgt å ikke ha en online booking-løsning, men ønsker isteden at du ringer oss på 905 10 068 eller sender en e-post til bergtatt@eventyrligeopplevelser.no 

Noen ganger flytter vi oss til eventyrlige arrangement i Gudbrandsdalen, men gårdseventyr leveres på gården Aanekre, Rustvegen 43, 2647 Sør-Fron. Gårdseventyr har kapasitet til 16-20 personer. Det er mulig å booke hele stedet for vennefamilier og grupper.

«Vi skal passe på deg som om du var laget av gull og silke, selv om dine klær er laget av stry og stilke.»

Hotellrom i skogen | Eventyrlige Opplevelser
Lefsebaking og bålpanne | Eventyrlige Opplevelser

I våre omgivelser har vi mer enn nok å finne på i gangavstand. Noen ganger kan det være fint å finne nærmeste gyngestol og la humla suse eller reise til fjells og bestige en fjelltopp. 

Om våre gjester insisterer på å være «hjemme» på gården, så kan vi lage eventyr sammen. Matlaging, flatbrødbaking, lære oss lafteteknikker, kose med hestene eller ta frem konkurranseinstinktet og kaste øks, støvel eller tyttebær. 

«Vil du heller på rafting i Sjoa, ri inn i Rondane, klatre eller fiske i noen bortgjemte kulper? Vi skreddersyr opplevelsen for deg og dine»