pixel

Eventyrlig overnatting

til lands

Fururama

I Fururama sover du i en luksuriøs seng, lunt bak panoramautsikt til Gudbrandsdalen. Vi har designet Fururama med stuttreist furutømmer for å gi deg bærekraftig skjønnhetssøvn, mens solceller på taket sikrer leselys i mørket.

Toalett finner du i tunet. Fururama har èn silkemyk dobbelseng med plass til to.

Antall enheter: 1

Pris per natt: 2 590,- per person inkl.frokost

Hotellrom i skogen | Eventyrlige Opplevelser
Hotellrom i skogen | Eventyrlige Opplevelser
Hotellrom i skogen | Eventyrlige Opplevelser

«Jeg har gått langt og lenger enn langt og skulle gjerne hatt husrom for natten»

Himmelseng

Vi plasserte Himmelsengen midt i eventyrskogen for å skape en naturopplevelse med høy komfort. Du sover trygt under vår håndsydde seilduk og får mulighet til å skue mellom tretoppene, utover sauebeitet og innover Gudbrandsdalen.

Hus med bad og peisstue finner du et lite steinkast fra eventyrskogen.

Antall enheter: 3

Pris per natt: 2 090,- per person inkl. frokost

Aanekre gård

Aanekre Gard er et levende gårdsbruk med lange tradisjoner. Gjestfriheten sitter i veggene og møte mellom mennesker er høyt verdsatt.  Gården har alltid vært en god læringsarena. Hus fra 1700 tallet forteller om byggeskikker i Gudbrandsdalen. Gården som læringsarena er perfekt for å formidle gode verdier. Målene for aktiviteten på gården er mestring, omsorg, utvikling og læring.

Fururama, Himmelsengene og Sveveteltene er plassert i skogen rett i nærheten av gårdstunet. Er været fint serverer vi gjerne maten ute på langbord i gårdstunet. Om været blir dårlig har vi  låven hvor det er fint å dekke på til måltid eller ha ulike aktiviteter.

Hva frister deg?

…til vanns og i lufta med!

Svevetelt

Følelsen av å bli vugget i søvn av naturen, krøllet godt sammen under dundyna i en deilig seng er vi sikker på vil være en eventyrlig opplevelse.

Pris per person/natt: 2 490,- (inkl. middag og frokost)

Les mer om svevetelt

Bestill overnatting

Flytetelt

Kan du forestille deg å sovne på tidenes største vannseng? Med lyden av vann som skvulper rundt deg, sover du trygt i vårt flytetelt. 

Ta kontakt for pris på flytetelt.

Les mer om flytetelt

Send forespørsel