pixel

Eventyrlig overnatting

til lands

Forestill deg å ligge i en sveveseng med trekroner og stjernehimmelen som tak. Lytte til skogens lyder når du sovner, og våkne til fuglekvitring og lukten av skog og nykokt kaffe.

Eventyrlig overnatting er et konsept som tilbyr overnatting av høy standard midt i naturen, i en unik kombinasjon med lokal mat, spennende opplevelser basert på stuttreiste og bærekraftige ressurser. 

Vår drøm er å dele noe meningsfylt. Noe ekte, naturlig, spennende og gøy!

Fururama

I Fururama sover du i en luksuriøs seng, lunt bak panoramautsikt til Gudbrandsdalen. Vi har designet Fururama med stuttreist furutømmer for å gi deg bærekraftig skjønnhetssøvn, mens solceller på taket sikrer leselys i mørket.

Felles kjøkken, bad og peisstue finner du på andre siden av gårdstunet. Fururama har èn silkemyk dobbelseng med plass til to.

Antall enheter: 1

Himmelseng

Vi plasserte Himmelsengen midt i eventyrskogen for å skape en naturopplevelse med høy komfort. Du sover trygt under vår håndsydde seilduk og får mulighet til å skue mellom tretoppene, utover sauebeitet og innover Gudbrandsdalen.

Felles kjøkken, bad og peisstue finner du et lite steinkast fra eventyrskogen.

Antall enheter: 4

Stabburet

[Sett inn tekst om stabburet]

Felles kjøkken, bad og peisstue finner du på andre siden av gårdstunet.

Senger: 1 dobbelseng

Bestemorhuset

Bestemorhuset har hjemmekoselig atmosfære med rom for fine familieopplevelser. Tømmerhuset har to lune soverom med totalt 8 sengeplasser i køyesenger, ei trivelig peisstue, i tillegg til eget kjøkken og bad. Det passer perfekt når dere er en gruppe eller storfamilien på tur, da det er noen som er mer komfortable med en mer ordinær overnattingsplass. 

Soverom èn: 2 soveplasser

Soverom to: 2 + 3 sengeplasser

Smia

En gang var smia en ekte arbeidsplass, der nødvendig verktøy ble produsert. Nå er smia en hyggelig og lun soveplass for 2-3 personer.

Felles kjøkken, bad og peisstue finner du på andre siden av gårdstunet.

Senger: 2 enkeltsenger 

Eventyrlig overnatting

I svevetelt føler jeg meg som prinsen av Gudbrandsdalen