pixel

Gårdseventyr i Gudbrandsdalen

Del en autentisk og eksklusiv opplevelse med dem du har kjær
Book ditt gårdseventyr

En eventyrlig gårdsopplevelse!

Ta med dine kjære – eller din kjæreste og opplev et autentisk og ekslusivt opphold på en ekte Gudbrandsdalsgård. Den helhetlige gårdsopplevelsen omfatter overnatting, mat og aktiviteter. Spør oss om å skreddersy din opplevelse, send oss en e-post eller ring oss gjerne. La deg gjerne inspirere av vårt forslag på pakke, ved å scrolle litt nedover. 

Asbjørnsen og Moe vandret i det innerste av Norge for å finne materiale til fortellinger og eventyr. Nå kan du være med å lage ditt eventyr. 

Vi skal iallefall gjøre vårt for å fylle de tre dagene dere er hos oss med minnerike opplevelser – slik dere ønsker at de skal være! Vi vil overraske og engasjere dere, og samtidig sørge for at dere blir ivaretatt på best mulig måte i trygge og oversiktlige rammer. Tilrettelegge for spennende og gode opplevelser sammen. Ses vi til sommeren?

«Jeg har gått langt og lenger enn langt og skulle gjerne hatt husrom for natten.»

Hotellrom i skogen | Eventyrlige Opplevelser
Hotellrom i skogen | Eventyrlige Opplevelser

Gårdseventyr for familien!

Nå kan du være med og lage ditt eventyr sammen med familien på en gård midt i vakre Gudbrandsdalen.

Fyll tre dager hos oss med minnerike opplevelser – slik dere ønsker at de skal være! Vi vil overraske og engasjere dere, og samtidig sørge for at dere blir ivaretatt på best mulig måte i trygge og oversiktlige rammer. Tilrettelegge for spennende og gode opplevelser sammen. Ses vi til sommeren?

Hotellrom i skogen | Eventyrlige Opplevelser

Gårdseventyr med kjæresten!

Skap eventyrlige minner sammen med din kjæreste på vakre Aanekre gård midt i Gudbrandsdalen.

Vi vet at mange leter etter kilden som skal krydre hverdagen eller opplevelsen som skal overraske partneren. Vi vil involvere og engasjere dere, og samtidig sørge for at dere blir ivaretatt på best mulig måte i trygge og lune rammer. Tilrettelegge for spennende og gode opplevelser sammen som par. Ses vi til sommeren?