pixel

Eventyrlig overnatting

i lufta med

Svevetelt

Følelsen av å bli vugget i søvn av naturen, krøllet godt sammen under dundyna i en deilig seng er vi sikker på vil være en eventyrlig opplevelse. Svevetelt er trygt og spektakulært, med utsikt fra tretoppene. Noen telt er enkle å komme inn i fra siden, andre kan man klatre opp i en stige fra undersiden. Dette er en spennende og behagelig overnattingsopplevelse.

Felles kjøkken, bad og peisstue finner du et lite steinkast fra eventyrskogen. Hvert svevetelt har to deilig senger med hotellstandard med mulighet for å utvide for å få plass til tredjemann.

Antall enheter: 4

Pris per natt: 2 090,- per person inkl. frokost

Hengekøye

Når vi har storfamilien eller vennegrupper på tur, så er det noen ganger at vi supplerer med hengekøyer i friluftshotellet. Det er viktig for oss å tilpasse oss de som kommer på tur sammen. Da kan det hende hengekøye mellom teltene i skogen er et godt supplement for å få samlet hele hurven. 

Felles kjøkken, bad og peisestue finner du et lite steinkast fra eventyrskogen.

Antall enheter: 4

Aanekre gård

Aanekre Gard er et levende gårdsbruk med lange tradisjoner. Gjestfriheten sitter i veggene og møte mellom mennesker er høyt verdsatt.  Gården har alltid vært en god læringsarena. Hus fra 1700 tallet forteller om byggeskikker i Gudbrandsdalen. Dølahest, gammelnorsk spælsau, høner og arbeid med jorda gir kunnskap om naturens samspill og skaper harmoni og god atmosfære. Gården som læringsarena er perfekt for å formidle gode verdier. Målene for aktiviteten på gården er mestring, omsorg, utvikling og læring.

Fururama, Himmelsengene og Sveveteltene er plassert i skogen rett i nærheten av gårdstunet. Er været fint serverer vi gjerne maten ute på langbord i gårdstunet. Om været blir dårlig har vi både «bestemorstuggu» og låven hvor det er fint å dekke på til måltid eller ha ulike aktiviteter.

Hva frister deg?

…til lands og til vanns

Fururama

I Fururama sover du i en luksuriøs seng, lunt bak panoramautsikt til Gudbrandsdalen.

Pris per person/natt: 2 990,- (inkl. middag og frokost)

Les mer om Fururama

Bestill overnatting

Himmelseng

Himmelsengen står midt i eventyrskogen, hvor du kan sove trygt under håndsydd seilduk, samtidig som du kommer helt tett på naturen.

Pris per person/natt: 2 490,- (inkl. middag og frokost)

Les mer om himmelsengene

Bestill overnatting

Flytetelt

Kan du forestille deg å sovne på tidenes største vannseng? Med lyden av vann som skvulper rundt deg, sover du trygt i vårt flytetelt. 

Ta kontakt for pris på flytetelt.

Les mer om flytetelt

Send forespørsel