pixel

Eventyrlig overnatting

i lufta med

Forestill deg å ligge i en sveveseng med trekroner og stjernehimmelen som tak. Lytte til skogens lyder når du sovner, og våkne til fuglekvitring og lukten av skog og nykokt kaffe. 

Eventyrlig overnatting er et konsept som tilbyr overnatting av høy standard midt i naturen, i en unik kombinasjon med lokal mat, spennende opplevelser basert på stuttreiste og bærekraftige ressurser. 

Vår drøm er å dele noe meningsfylt. Noe ekte, naturlig, spennende og gøy!

Svevetelt

Følelsen av å bli vugget i søvn av naturen, krøllet godt sammen under dundyna i en deilig seng er vi sikker på vil være en eventyrlig opplevelse. Svevetelt er trygt og spektakulært, med utsikt fra tretoppene. Noen telt er enkle å komme inn i fra siden, andre kan man klatre opp i en stige fra undersiden. Dette er en spennende og behagelig overnattingsopplevelse. 

Felles kjøkken, bad og peisstue finner du et lite steinkast fra eventyrskogen. Hvert svevetelt har to deilig senger med hotellstandard med mulighet for å utvide for å få plass til tredjemann.

Antall enheter: 4 

Hengekøye

Når vi har storfamilien eller vennegrupper på tur, så er det noen ganger at vi supplerer med hengekøyer i friluftshotellet. Det er viktig for oss å tilpasse oss de som kommer på tur sammen. Da kan det hende hengekøye mellom teltene i skogen er et godt supplement for å få samlet hele hurven. 

Felles kjøkken, bad og peisestue finner du et lite steinkast fra eventyrskogen.

Antall enheter: 4

Eventyrlig overnatting

I svevetelt føler jeg meg som prinsen av Gudbrandsdalen