pixel

Praktisk informasjon

For at du skal få en mest mulig eventyrlig opplevelse

Vi er ikke et helt vanlig overnattingssted og skjønner godt om du har noen spørsmål. 

 

Kort fortalt:

Eventyrlige opplevelser holder til på Aanekre Gard, og du finner oss i Rustvegen 43, 2647 Vinstra. Hos oss får du eventyrlig overnatting – tett på naturen, men sovende i himmelseng. På gården har vi plass til ca 20 personer, og det er mulig å leie hele stedet for et privat arrangement. Vi planlegger og arrangerer eventyrlige aktiviteter, og bor du hos oss kan du prøve deg både på øksekasting og lefsebaking. Vi leverer også aktiviteter til større arrangementer, som bedriftssamlinger og festivaler. Ta gjerne kontakt om du er interessert i å leie oss inn til et arrangment eller starte et samarbeid!

 

Mat og drikke:

Vi samarbeider med gode leverandører rundt oss både når det gjelder råvarer til mat, catering eller kokker med outdoorskills. Maten som serveres hos oss skal være ekte, ujålete og smake skikkelig godt! På kvelden kan vi sammen trylle frem kulinariske opplevelser, hvis du eller dine har noen kokkeess i ermet. Når du bestiller overnatting inkluderer det middag på kvelden etter ankomst og kaffe på senga og gårdsfrokost på morgenen. Vi skal sørge for at du blir både mett og lykkelig – for et måltid hos oss inneholder også en stor porsjon latter og gode historier! Vi har alle rettigheter, og kommer gjerne med anbefalinger til en god lokal-øl, om du vil nyte det rundt bålpanna om kvelden.

 

Fasiliteter og «pakkeliste»:

Et opphold hos oss krever gode klær. Ull og tjukkgenseren må alltid være med. Vi pakker aldri bort vinterjakke heller, fordi da slipper vi å klage på at vi blir kalde. Praktiske klær er gull, men pakk gjerne med sommerkjolen til lange lyse sommerkvelder!

I bestemorhuset er det toalett og dusj, men et opphold hos oss er naturbasert og vi håper du liker utfordringer. Vi vil gjerne at du tar sjansen på at en dusjopplevelse i skogen kan gjøre at du husker din ferieopplevelse for alltid. Vi har bygget oss en flyttbar utedo med den så velkjente Cinderella-toalettløsningen. Dette skal være med å senke dine skuldre og gjøre deg trygg på at vi ikke forventer for høye friluftslivskills. Vi rer opp senger og ønsker at vi skal være et sted der friluftsliv blir noe trygt og gøy – også for den som har sin første natt i telt!

 

Aktiviteter:

Vi er aktive mennesker selv og liker godt at det skjer noe. Derfor kjenner vi de fleste i vår region som leverer aktiviteter med kvalitet og som er både trivelige eller actionfylte. 

Aktiviteter på en gård er mange. Stelle dyr, hoppe på trampoline og telle skogsmaur kan man gjøre hele dagen. Vi kjører ofte til fjells på varme sommerdager, til kanopadling, klatring eller sykkelturer. Vi lurer veldig på hva du og dine liker. Det kan jo hende dere har drømt om å bygge olabil! Eller møte en lokal kunstner som kan fortelle om hva som inspirerer han eller gi dere en leksjon i maleteknikker en morgenstund. Kanskje er det mer sportsaktiviteter eller yoga som frister. Fortell oss! 

 

Priser og betaling:

Alle priser er oppgitt i Norske kroner. Overnatting inkluderer middag på kvelden og frokost før avreise, og selvfølgelig aktiviteter og moro på gården. Enkeltgjester betaler ved utsjekk, men for grupper fra 8 personer og bedrifter sender vi faktura på forhånd. Vi ønsker å være kontantfrie og oppfordrer våre gjester til å benytte elektroniske betalingstjenester. Vi har bankterminal fra Zettle for de fleste type kort, og du kan også betale med Vipps hos oss.

 

Vilkår for avbestilling:

For enkeltgjester er det fri avbestilling intill en måned før ankomst. Om du avbestiller mellom 4 og 2 uker før ankomst belastes du med 50% av avtalt pris. Avbestilling mindre enn 2 uker før ankomst belastes med full pris.

For grupper fra 8 personer og bedrifter er det fri avbestilling inntil 6 uker før ankomst. Ved avbestilling mellom 6 og 4 uker før ankomst tilbakebetales 70% av betalt beløp. Ved avbestilling mellom 4 og 2 uker før ankomst tilbakebetales 50% av betalt beløp. Ved avbestilling mindre enn 2 uker før ankomst tilbakebetales ikke betalt beløp.

 

Transport og ankomst:

Som vår gjest velger du selv om du ankommer med tog, bil, til fots eller til hest. Trenger du transport fra togstasjon på Vinstra eller Ringebu henter vi deg selvfølgelig og frakter deg trygt til vår skogsoase og gårdstun.

Ankomsttidspunktet bestemmer du selv, men vi anbefaler at du kommer så tidlig som mulig for å få mest mulig ut av dagen. Vi lover å ta vare på deg på en eventyrlig måte, hver dag. Avreise er som regel vanskelig når skuldrene endelig har senket. Men husk, vi ønsker deg velkommen tilbake når som helst. På gjensyn!

Tusser og huldrefolk rydder kvist og strigler området til dere kommer…

Ønsker du en eventyrlig opplevelse?

 

  • Liker du tanken om opplevelser tett på naturen, der det meste er lagt tilrette?
  • Vil du oppleve noe som er jordnært og ekte, med komfort og utenom det vanlige?
  • Er jordbær og bobler midt på dagen lov?
  • Er det fristende med oppvarma badekar med bobler både oppi og ved siden av?

«Er man skapt til nytelse, så skal man nyte.»