pixel

Praktisk informasjon

For at du skal få en mest mulig eventyrlig opplevelse

Vi er ikke et helt vanlig overnattingssted og skjønner godt om du har noen spørsmål. 

Vi samarbeider med gode leverandører rundt oss både når det gjelder råvarer til mat, catering eller kokker med outdoorskills. Din bestilling kan innehold vår tradisjonelle gudbrandsdalsfrokost eller du kan bestille med middag eller ta turen til en av serveringsstedene i området. Noen ganger passer det best at vi lager maten sammen, da bestiller du det og vi går på jakt hos lokale bønder sine matkammer. På kvelden kan vi sammen trylle frem kulinariske opplevelser, hvis du eller dine har noen kokkeess i ermet. 

Vi er aktive mennesker selv og liker godt at det skjer noe. Derfor kjenner vi de fleste i vår region som leverer aktiviteter med kvalitet og som er både trivelige eller actionfylte. 

Et opphold hos oss krever gode klær, ull og tjukkgenseren må alltid være med. Vi pakker aldri bort vinterjakke heller, fordi da slipper vi å klage på at vi blir kalde. Praktiske klær er gull, men hvorfor ikke pakke med sommerkjolen til lange lyse sommerkvelder og «high heels are welcome». 

I bestemorhuset er det toalett og dusj, men et opphold hos oss er naturbasert og vi håper du liker utfordringer. Vi vil gjerne at du tar sjansen på at en dusjopplevelse i skogen kan gjøre at du husker din ferieopplevelse for alltid. Vi har bygget oss en flyttbar utedo med den så velkjente Cinderella-toalettløsningen. Dette skal være med å senke dine skuldre og gjøre deg trygg på at vi ikke forventer for høye friluftslivskills. Vi rer opp senger og ønsker at vi skal være stedet for den som også føler seg litt mer som «the wannabecamper».

Aktiviteter på en gård er mange. Stelle dyr, hoppe på trampoline og telle skogsmaur kan man gjøre hele dagen. Vi kjører ofte til fjells på varme sommerdager, til kanopadling, klatring eller sykkelturer. Vi lurer veldig på hva du og dine liker. Det kan jo hende dere har drømt om å bygge olabil feks. Eller møte en lokal kunstner som kan fortelle om hva som inspirerer han eller gi dere en leksjon i maleteknikker en morgenstund. Kanskje er det mer sportsaktiviteter eller kanskje yoga som frister. Fortell oss! 

Som vår gjest velger du selv om du ankommer med tog, bil, til fots eller til hest. Trenger du transport fra togstasjon henter vi deg selvfølgelig og frakter deg trygt til vår skogsoase og gårdstun.

Ankomsttidspunktet bestemmer du selv, men vi anbefaler at du kommer så tidlig som mulig for å få mest mulig ut av dagen. Vi lover å ta vare på deg på en eventyrlig måte, hver dag. Avreise er som regel vanskelig når skuldrene endelig har senket. Men husk, vi ønsker deg velkommen tilbake når som helst. På gjensyn!

Tusser og huldrefolk rydder kvist og strigler området til dere kommer…

Ønsker du en eventyrlig opplevelse?

  • Liker du tanken om opplevelser tett på naturen, der det meste er lagt tilrette?
  • Vil du oppleve noe som er jordnært og ekte, med komfort og utenom det vanlige?
  • Er jordbær og bobler midt på dagen lov?
  • Er det fristende med oppvarma badekar med bobler både oppi og ved siden av?

«Er man skapt til nytelse, så skal man nyte.»