pixel

Vår eventyrlige visjon

– om å skape eventyrlige opplevelser

Drømmen om Eventyrlige opplevelser

Eventyrlige opplevelser er en drøm om å skape opplevelser for andre, med elementer av vår oppvekst og erfaringer. Tømmerhoggeren, fangstfolk, jegere og eventyrere har inspirert mange. Mange kunne i deler av livet ønske å levere noe så ekte, ta del i noe så elementært.

Eventyrlige opplevelser drømmer vi om at skal bli møter mellom mennesker i naturen, høy standard, opplevelser og en overnatting bygget opp av bærekraftige materialer og råvarer, der samling rundt bålet setter spor og gir varige minner. Hjemmebakt brød og rørt jordbær. Som i barndommen, enkelt men skikkelig!

Vi skal arbeid for å levere en unik kombinasjon av opplevelse, mat og overnatting til våre gjester. Vi drømmer om å dele noe meningsfullt, noe ekte, naturlig, spennende og gøy. Senger med hotellstandard i naturen. En planlagt reise, som skal gi våre besøkende trygghet om at vi har tenkt på alt. Noen skal klatre opp for å legge seg i et svevetelt, andre kryper under dundyna i en deilig seng, plassert mellom noen trær og noen får muligheten til å benytte vårt helt splunka nye flyttbare hotellrom i massiv tre. Hvor kult er ikke det tenker vi! Tenk om noen hadde lagd en sånn camp til oss, in our dreams tenkte vi. Aha! In our dreams!

Sommeren 2019 presenterte vi sammen med samskapende bygdefolk Eventyrlig opplevelser – til vanns, til lands og i lufta med på Peer Gynt-stemnet 2.–12. august. Samarbeidet med Peer Gynt ble helt unikt. Etter forestillingen ruslet våre gjester inn i skogen ved Gålåvannet, hvor vi ventet med pølsesnacks fra Annies Pølsemakeri og nattasang akkompagnert av trøorgel. Det ble magisk og vi lever på de minnene lenge.

Vil det komme en syngende dame ut av skogen eller et lite troll med trillende latter? Kanskje, kanskje ikke! Den som bestiller får se!

Vår bakgrunn, våre tanker, våre ideer…

 

  • Vi har alltid levd nært på naturen, det er på bygda i gårdslivet og naturen våre verdier er bygd opp.
  • I flere år har vi vært involvert i bedrifter som tilbyr unike opplevelser og arrangement for mennesker i alle aldre.
  • Vi er veldig sosiale og er fornøyd med at vi kan skape noe som gjør at folk vil komme til oss.
  • Vi er et vertskap med lokal kunnskap og gode sosiale egenskaper.
  • Med utgangspunkt i gården, den vakre dalen vi lever i og kulturlivet her bestemte vi oss for å leve ut en drøm. Vi er i ferd med å utvikle et overnattingskonsept tett på naturen bygd opp av lokale råvarer.
  • Folk trenger å komme tett på naturen, ekte opplevelser, bruke sansene, møte mennesker og ta del i noe som er utviklende eller forløsende for stress og hverdagsbekymring.
  • Komfort og tilrettelegging vil for mange være ekstra viktig, fordi man ikke har tid og mulighet til å gjøre dette selv.
  • Mange velger å utfordre både seg selv og naturkreftene. Noen drar på ekspedisjoner og setter seg høye mål. Andre vil gjerne bare være, ta del i, erfare, roe ned, bli inkludert, bli underholdt og likevel oppleve mestring og utvikling gjennom mindre utfordringer og dilemmaer.  Ikke minst bare være sammen, uten å skulle haste mot nye tinder.
  • Eventyrlige Opplevelser vil leke, utfordre og underholde.