pixel

Eventyrlige aktiviteter

En eventyrlig opplevelse av latter og undring

Som vår gjest ønsker vi å tilby deg en opplevelse tilpasset dine behov og ønsker. Vi har et spenn av aktiviteter vi kan tilby og anbefale, enten du vil gjøre aktiviteter på egen hånd eller i regi av oss. Vi har mange aktiviteter tilknyttet gården, i tillegg til aktiviteter gjennom en rekke dyktige samarbeidspartnere.

Vi skreddersyr gjerne opplegg for vennegrupper eller bedrifter som ønsker å skape en magisk opplevelse sammen, der utfordring, samarbeid, mestring og moro er i fokus. Kontakt oss på [email protected] eller ring oss på 477 60 400.

Aktiviteter på garden

Bueskyting
Bueskyting er noe for alle, det er sosialt og lydløst og spennende. Aktivitet som skjerper sansene og konsentrasjon.  
Øksekasting

Øksekast er en samlende og spennende aktivitet, som vi kan holde på med samtidig med bueskyting. Det er noe med den sterke følelsen av mestring som du får av å treffe blink med øksa. Disse to aktiviteten binder vi gjerne sammen med andre lignende øvelser.

Kulelabyrint, kubbestabling, hestesko

En del av aktivitetene kombineres ofte som en lagkonkurranse. Samarbeid er nødvendig for å få til dette, og dette er aktiviteter som får frem lagånden og fellesskapsfølelsen. Perfekt for familier, vennegrupper eller som «teambuilding-aktivitet».

huske i treet - sammen
Huske for to

I skogen, en kort spasertur fra tunet har vi bygget huske for to! Perfekt for kjæresteparet, familien eller gode venner. Her kan du svinge i lufta som når du var liten og nyte utsikten over dalen.

Gålåvatnet i solnedgang | Eventyrlige opplevelser
Skogsbading

Turer i skog og mark er noe vi har gjort til alle tider. Allikevel har vi så mange planer, ønsker og drømmer at vi ofte glemmer å nyte det enkleste. En tur i skogen og et bad i et tjern, der vi tar frem sansene og nyter hvert sekund. Der vi legger fra oss verden utenfor og bare er. Hva med å gjøre dette når du allikevel er på besøk hos oss. Kanskje er det bare det du trenger, akkurat nå. 

Aktiviteter med våre samarbeidspartnere

Rafting i Sjoa

Mange er på søken etter mer spenning enn andre. Elva Sjoa frister med sug i magen, overraskelser og våte minner. Det er spennende juv, høye fjellvegger og rolig parti der du hører naturen spille. Har du ikke prøvd det før. Gjør det nå!

Gålåvatnet i solnedgang | Eventyrlige opplevelser
Stisykling med Værfast

Altså, når noen skaper aktivitet på ekte, så er det fordi de gjør det med hjerte. Værfast er vår yndlingspartner. De bruker naturen med respekt og entusiasme. Du vil bli ivaretatt og utsatt…for humor og minnerike dager.

Fluefiske med Værfast

Som vår gjest ønsker vi å tilby deg en opplevelse tilpasset dine behov og ønsker. Vi har et bredt spenn av aktiviteter vi kan tilby og anbefale, enten du vil gjøre aktiviteter på egen hånd eller i regi av oss. Vi har mange aktiviteter tilknyttet gården, i tillegg til aktiviteter gjennom en rekke dyktige samarbeidspartnere.

Hesteridning med Venabustallen

Har du drømt om å ri inn i fjellet, med en hest som vet hvor den skal sette sine bein. Der du kan være fri og bare nyte. Det er slike opplevelser som kan være prikken over i`en når du skal sy sammen din favorittsommer.

Hundekjøring med Jotunheimen Husky Lodge

Vi testet en vintertur, vinteren 2021. Da var vi en hel dag med hundekjøring i Jotunheimen. Vi ble så begeistret og bergtatt at vi bestemte oss der og da for at dette må vi gjenta. Vi er i tenkeboksen for hvordan vi skal lage dette til et eventyr, sammen med andre vinteraktiviteter.

Aktiviteter på egen hånd

Gålåvatnet i solnedgang | Eventyrlige opplevelser
Padletur på Gålåvannet

Du trenger ikke reise langt for å skape dine egne gode dager i vårt rike. Her er det muligheter for å leke seg i det våte element om en tar turen til vakre Gålå og leier en kano eller kajakk på Gålåvannet. 

Høgkleiva – kunst i natur

Som vår gjest ønsker vi å tilby deg en opplevelse tilpasset dine behov og ønsker. Vi har et bredt spenn av aktiviteter vi kan tilby og anbefale, enten du vil gjøre aktiviteter på egen hånd eller i regi av oss. Vi har mange aktiviteter tilknyttet gården, i tillegg til aktiviteter gjennom en rekke dyktige samarbeidspartnere. 

Vandreturer i Peer Gynts rike
Hvorfor har kunstnere og eventyrere vært fascinert av fjell, skog og natur. Hva har skapt entusiasmen og inspirasjonen til å male bilder, lage musikk eller skrive historier og fortelle eventyrene. Ibsen, Grieg, Bjørnsson eller Sigrid Undset har latt seg inspirere av naturen, kulturen og tradisjonen i Gudbrandsdalen. Nå er det din tur. Kom deg ut!