pixel

Eventyrlige aktiviteter

En eventyrlig opplevelse av latter og undring
Book din eventyrlige opplevelse

Aktiviteter med rom for ettertanke og undring. Og masse latter…

Eventyrlige opplevelser ønsker å tilby noe annerledes og nytt. Vår drøm er å skape en kvalitetsopplevelse som gir nye erfaringer, med artige aktiviteter som også føles meningsfylte og gir rom for ettertanke og undring. På denne måten håper vi at du kan reise igjen og ha lært noe nytt, både om det selv og omgivelsene dine.

«Trygt og godt, spennende og garantert annerledes.»

Eventyrlige Peer Gynt

Forliset: skjerpede sanser og samarbeid

Vi har et eksklusivt samarbeid med Peer Gynt, og i hjertet av Peer Gynts lekegrind vil du møte dilemmaer og utfordringer fra Ibsens tekst i aktivitetene på dagtid. 

I samarbeid med aktivitetsleverandøren «Ut i det blå» lages utfordringen med utgangspunkt i scenen «Forliset» i Peer Gynts skuespill. Utfordringene vil kreve skjerpede sanser og samarbeid for å ta gode valg. Rått, vått og tøft!

På kvelden vil alle være godt forberedt på en dypere opplevelse av teateret Peer Gynt ved Gålåvatnet. Etter at forestillingen er over, når Peer har skrelt løk og reflektert over gode og mindre gode valg, kan man rusle en tur ned til Gålåvatnet. Her kan du fundere over egne livsvalg eller runde av dagen rundt bålet med gode samtaler, undring eller befriende latter over det man har opplevd sammen.

«Oppe fra riggen kan en i klarvejr se Galdhøpiggen.»