pixel

Eventyrlige pakker

Aktiviteter, opplevelser og overnatting som garantert gir minner for livet

Ta med dine kjære – eller din kjæreste og opplev opphold på en ekte Gudbrandsdalsgård. Vårt Gårdseventyr går over tre dager og to netter, med mat og aktiviteter på gården eller i samarbeid med gode partnere i Gudbrandsdalen. En eventyrlig natt er én overnatting, gjerne middag på kvelden, aktivteter på gården og selvfølgelig en herlig gårdsfrokost. Om du gir oss et pip, så er det kaffe på senga om morgenen. Vi har også eventyrlige pakker som er datofestet, som Peer Gynt i august og Rondaståk fjellfestilval i juni.  

Les mer om pakkene nedenfor, send en e-post til [email protected] eller ring oss på 477 60 400 

Gårdseventyr for par

Ta med din kjære – kjæreste eller venn – og skap magiske minner sammen. Ta et eventyrbad, slapp av på tunet eller ta en fjelltur i «nærskogen». Kombiner gjerne med rafting i Sjoa, ridetur i Rondane eller EL-sykkel tur langs Gudbrandsdalsvegen. 

Les mer

Gårdseventyr for familier

Ta med familien og opplev et  opphold på en ekte Gudbrandsdalsgård. En helhetlig gårdsopplevelse med overnatting, mat og opplevelser. 

Les mer

Eventyrlige Peer Gynt

Ekslusiv Peer Gynt pakke. Inkludert i Peer Gynt-pakken er ankomst med lokale smaker, etterfulgt av middag på Høyloftet eller Aslak Smie. Etter en god natts søvn i himmelseng, svevetelt eller Fururama, serverer vi deg gjerne kaffe på senga og frokosten serveres på arenaen. 

Peer Gynt-pakken kan bookes hver dag som det er forestilling, 1.-10.august 2023.

 

 • Fururama: 4990,- pr pers
 • Himmelseng: 3990,- pr pers
 • Svevetelt: 3990,- pr pers

  Les mer

  En eventyrlig natt

  En magisk natt, som gjerne inkluderer middag på ankomstdag, aktiviteter på gården og selvfølgelig kaffe på senga og en deilig frokost før avreise.

  Les mer

  Vennegjeng eller bedrift på jakt etter noe spesielt?

  Vi skreddersyr gjerne et eventyr etter dine behov – om dere vil ha en avslappende venninnetur eller dere er en bedrift som vil utfordres, bygge kultur og samhold eller rett og slett bare ha en eventyrlig opplevelse sammen. Se noen av forslagene vi har kommet med til andre bedrifter og vennegjenger, eller kontakt oss for å starte ditt eventyr!

  [email protected]

  477 60 400