pixel

EVENTyr

Event og aktiviteter for grupper, bedrifter og festivaler

Vi er aktive mennesker selv og liker godt at det skjer noe. Vi har lang erfaring med å planlegge og arrangere eventyrlige aktiviteter, som bueskyting, øksekast, kulelabyrint, fjellyoga, SUP, klatring og mye mer.

I tillegg til alle aktivitetene vi gjør på gården, forflytter vi oss innimellom til eventyrlige arrangementer i dalen, som Peer Gynt og Rondaståk på Gålå, hvor vi leverer aktiviteter, opplevelser og overnatting. Bli gjerne med oss ut på tur, eller kontakt oss om du ønsker et eventyrlig samarbeid på ditt arrangement!

Vi skreddersyr gjerne opplegg for vennegrupper eller bedrifter som ønsker å skape en magisk opplevelse sammen, der utfordring, samarbeid, mestring og moro er i fokus. Kontakt oss på booking@eventyrligeopplevelser.no eller ring oss på 477 60 400.

For bedrifter og vennegrupper

samarbeid og lek

Vi skreddersyr gjerne et opplegg for din bedrift eller din vennegruppe – om du er på utkikk etter utfordrende aktiviteter, å bygge kultur og bli kjent eller dere bare vil ha det kjekt i lag.

Eventyrlige minner skaper vi aller helst ute i naturen og når vi må løse en utfordring og får mestring sammen!

Nedenfor ser dere eksempler på aktivitetespakker vi kan tilby til bedrifter og vennegrupper. Ta kontakt med oss, så finner vi på noe magisk sammen!

Peer Gynt

Hulder i skogen | Eventyrlige Opplevelser

Året Eventyrlige Peer Gynt nærmer seg. I år vil vi holde hus på Aanekre Gård, men vi transporterer deg opp og ned til forestilling, og sørger for at du er glad, mett og underholdt hele oppholdet.

Hva har dere gjort for Peer Gynt tidligere? Type pakker og aktiviteter.

Les gjerne om hva våre gjester sier om den eventyrlige opplevelsen.

Er du interessert i et samarbeid på ditt arrangement? Ta kontakt, så kan vi planlegge noe magisk sammen!

Rondaståk 2022

Skrive en kort tekst om det dere gjorde på Rondaståk i år. Var ansvarlige for FFO – FestivalFritidsOrdning. Aktiviteter som fjellyoga, ølsmaking og erotiske folkeeventyr, SUP, … Dere hadde pakker med overnatting i Fururama, frokost og aktiviter. Et fantastisk samarbeid, og dere håper å komme igjen til neste «ståk».

Er du interessert i et samarbeid på ditt arrangement? Ta kontakt, så kan vi planlegge noe magisk sammen!